Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ru
ru
0 03.05.2017 15:12:40

V pričakovanju spektakla v Stožicah

Nikola Miljković
Pri Rokometni zvezi Slovenije so obiskovalcem današnje tekme med Nemčijo in Slovenijo pripravili posebna navodila.

Vstopnice za tekmo so še na voljo, v izogib gneči na blagajni pa vse zainteresirane prosimo, da si jih zagotovijo pred prihodom v Stožice in sicer prek spleta na tej povezavi, vseh prodajnih mestih sistema Moje karte in bencinskih servisih Petrol. Na blagajni dvorane bo nakup možen od 18.00 dalje, ko se bodo za vse obiskovalce tudi odprla vrata dvorane.

V izogib gneči na vhodih prosimo, da se obiskovalci na tekmo podajo dovolj zgodaj in, da svoj prihod pred dvorano načrtujejo najkasneje ob 19.00. Zaradi elektronske kontrole vstopa in predstavitve ekip pred začetkom tekme vse prosimo, da se v notranjost dvorane podajo vsaj pol ure prej in, da so na svojih sedežih najkasneje ob 19.40. Vstop v dvorano bo mogoč le na vhodu, zabeleženem na vstopnici, ki mora biti natisnjena čitljivo na bel A4 papir, barkoda pa nepoškodovana. Vstop z vstopnico na mobilni napravi ne bo mogoč.

Zaradi omejenega števila parkirnih mest v dvorani Stožice vse obiskovalce prosimo, da parkirajo na enem izmed bližnjih parkirišč (Kranjčeva, Pop TV, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in Modri kvadrat) ali se do prizorišča podajo z mestnim avtobusnim prevozom, ki je za vse imetnike vstopnic brezplačen tri ured pred in uro po koncu tekme.

Pred dvorano bo možen nakup hrane in pijače, v notranjosti pa tudi nove zaloge navijaških majic rokometne reprezentance, ki si jih sicer lahko zagotovite tudi prek spleta.

Vse obiskovalce bo na vhodu C na zelenem hodniku čakalo tudi veliko presenečenje, ki ga zagotavlja sponzor Rokometne zveze Slovenije NLB - od 18.15 do 19.45 bo namreč možno fotografiranje z Vidom Kavtičnikom in Darkom Cingesarjem ter pravo medaljo s svetovnega prvenstva.

Članki iz rubrike