Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ru
ru
2 31.01.2017 16:46:06

Čistka v hrvaški reprezentanci: Ne zaradi rezultata

Reuters
Hrvaška reprezentanca, ki je na evropskem prvenstvu v Franciji najprej dramatično izgubila polfinale in nato še dvoboj za tretje mesto s Slovenijo, je danes ostala brez selektorja.

Željko Babić je dobil nogo, poleg njega pa so se morali posloviti tudi pomočnik Petar Metličić, koordinator za hrvaški moški rokomet Ivano Balić in Venio Losert. Predsednik hrvaške rokometne zveze Tomislav Grahovac je razložil, da fantje niso bili odpuščeni zaradi rezultatov, temveč zaradi slabega vodenja reprezentance.


"Prav nobenega napredka ni bilo v primerjavi z EP na Poljskem in nekaterih stvari se ne da več tolerirati. Mislim, da sem bil jasen," je dejal Grahovac, in dodal: "Nikoli nismo rekli, da je cilj četrtfinale in razlog za zamenjavo je tudi pomanjkanje ambicij." Grahovac je nato povedal, da mora reprezentanca vedno osvajati odličja in se boriti za zlato.

Zveza bo v naslednjem mesecu sestavila komisijo, ki bo opravila pogovore s kandidati za izpraznjeno mesto. Med možnimi nasledniki je tudi Lino Červar, vprašanje naj bi bilo samo, kakšno plačo bo zahteval.

Članki iz rubrike