Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
24 31.01.2017 08:59:35

Besede, ki odmevajo: Ivo Milovanović spregovoril o svojih solzah med prenosom

Facebook dr. Miro Cerar
S svojim komentiranjem dvoboja za tretje mesto na svetovnem prvenstvu med Slovenijo in Hrvaško se je Ivo Milovanovič vpisal v anale.

Njegove solze po koncu epske drame v tekmi za tretje mesto so bile neprecenljive, njegovo hlipanje je ljudi zelo ganilo, odzivi na vse skupaj so bili fenomenalni.

Ivo Milovanovič je zdaj v pogovoru za MMC spregovoril o svojih solzah, ki se jih, kot pravi sam, nikakor ne sramuje. "To je absolutno trenutek, za katerega živi vsak komentator. V življenju sem poskušal vse delati s polno močjo in na neki način so pri delu prisotna tudi čustva. Šport je panoga, kjer pride do izraza tudi čustvena obremenjenost," je dejal legendarni komentator, ki solz ni želel skrivati: "Bila je spontana reakcija. Nič ne skrivam. Rad se smejim, ni me sram, da tudi zajokam." 

Milovanovič je nekaj besed namenil tudi navijačicam, ki sta se slišali v prenosu, kako tudi ob 8 golih zaostanka kot v transu navijata za slovenske rokometaše.

"Nisem jih opazil, skoncentriran sem bil na tekmo. Ta dekleta so bila za menoj in jih nisem niti videl, so mi pa sporočili, da je bilo njihovo navijanje ves čas slišno v mednarodnem tonu in - ni kaj, treba jih je pohvaliti," je zaključil Milanovič. 

Članki iz rubrike