Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

gl
gl
19 04.01.2017 19:29:47

Škof udaril po Vujoviću: Izigran sem bil! Naj vam pojasnim, zakaj ...

Nikola Miljković
Smrdelo je in se je tudi v resnici kuhalo. Odhod Goraza Škofa iz izbrane vrste seveda ima ozadje.

"Resnica je taka, da sem se želel posloviti že po olimpijskih igrah, potem pa naju je Vujović oba z Zormanom prosil, da ostaneva del reprezentance in midva sva na to pristala. Potem smo imeli srečanje v Velenju, kjer sva odigrala kvalifikacije za evropsko prvenstvo," pojasnjuje Škof. 

"Tam smo se dogovorili, da če bo Prošt zdrav in bo vse v redu, jaz ne bom več del reprezentance. To sem povedal tudi Vujoviću. Nato je Prošt odpovedal, zato so me povabili na priprave v Zreče. Dogovor med Vujovićem in menoj je bil, da prvenstvo ne prinaša ničesar, zato naj priložnost dobijo mladi. Z Vujovićem sva se tako nazadnje tudi dogovorila," je poudaril. 

"Nato pa sem prišel v Zreče in normalno treniral z ekipo, potem pa je prišla mislim da sreda zvečer, ko je Vujović dejal da mi mora nekaj povedati. Rekel mi je: 'Vsi skupaj z upravnim odborom smo se odločili, da ti ne potuješ na svetovno prvenstvo v Francijo. Počutil sem se izigranega," je oster. 

"Nakar je meni Vujović pred vsemi v četrtek zvečer rekel, da če sprejmem mesto prvega vratarja, grem lahko zraven v Francijo. O tem sem si mislil svoje … Enkrat ja, drugič ne … To je z mojega stališča smešno in sem prestar za take igrice. Zaradi načina sem se odločil, kar sem se," je zaključil.  

Značke: škof, vujović

Članki iz rubrike