nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ru
ru
0 25.05.2016 10:35:00

Kje je Cehte? Verjetno na plaži …

Grega Wernig
Na širšem seznamu selektorja Veselina Vujovića pred kvalifikacijami za SP ni Klemna Cehteta, ki je pred nedavnimi olimpijskimi kvalifikacijami svojo udeležbo odpovedal tik pred zdajci.

Črnogorec na slovenski klopi z njim ni govoril, saj nanj v prihodnje ne bo računal. »Ne vem, kaj se dogaja z njim. Verjetno se sonči ali kopa tam nekje v Dubaju. Klical je Uroša Mohoriča (direktorja reprezentance, op. p.), kdaj bom objavil seznam, da bi lahko uskladil neke obveznosti, ki jih ima. Rekel sem mu, naj kar rešuje svoje obveznosti, saj ga zagotovo ne bo na seznamu,« je razkril Vujović in dodal, da reprezentanca zmore tudi brez njega. »Vsi tisti, ki bodo nastopanje za reprezentanco razumeli kot priložnost za reklamo ali podpis boljše pogodbe v klubu, ne bodo igrali zanjo. Tisti, ki se bodo 'metali na glavo' ne glede na to, kaj jim rečejo v klubu, pa lahko računajo na vpoklic.«

Slovenska reprezentanca se bo v svoji standardni pripravljalni bazi v Zrečah zbrala v petek, 3. junija, prva tekma z Norvežani v Zlatorogu pa Vujovićevo četo čaka 11. junija ob 15. uri.

Članki iz rubrike