Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

nataša žabić Svet24.si

Kirurg je Natašo, mamo dveh otrok, kljub hudim ...

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

(psno)
(psno)
0 09.03.2022 15:18:00

Mulci z Galjevice

Zahvalne plakete MRK Ljubljana
MRKL
V soboto je na Galjevici potekala prav posebna tekma med MRK Ljubljana in RD Koper. Nasproti sta si stali ekipi, ki imata velikega skupnega imenovalca – to je nekdanji trener Ljubljane in zdajšnji trener Kopra Bojan Čotar.

Kljub izredno favoriziranim Koprčanom je bila tekma napeta vse do zadnjih minut, ko so se gostje s Primorske rezultatsko oddaljili za štiri zadetke. Pred tekmo pa je potekala zahvalna slovesnost, namenjena nekdanjim "mulcem". Zahvalili so se peterici, ki je v lanski sezoni izjemno pripomogla k doseženemu uspehu, a so se v letošnji sezoni odločili za drugačno karierno pot. To so: Slavko Erak, Nejc Planinc, Matej Arih, Dejan Golčman in Bojan Čotar.

Zahvalne plakete jim je podelil predsednik kluba Primož Petrovič Vernikov, ki je ob tej priložnosti povedal: "Biti obkrožen s takšnimi ljudmi, kot je omenjena peterica, v življenju vsakemu človeku pomeni ogromno zadovoljstvo. Njihova igralska in strokovna kvaliteta je izjemna, tako kot je tudi izjemen njihov odnos do sočloveka izven rokometnih igrišč. Vsem in vsakemu posebej še enkrat velika hvala za izjemno zgodbo, ki smo jo spisali. V našem klubu so pustili velik pečat, njihova imena bodo v naših očeh vedno zapisana z zlatimi črkami." 

Članki iz rubrike