profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 24.04.2019 17:53:04

Milan Mandarić šokiral: OLIMPIJA NAZADOVALA ZA TRI LETA! Edini krivec za to pa je ...

www.alesfevzer.com
Milan Mandarić je iskreno spregovoril o tem, zakaj je odpustil Igorja Bišćana in zakaj ga je želel odpustiti že pred tem.

Ena od stvari, ki navijači Olimpije najbolj zamerijo predsedniku Milanu Mandaruiću je ta, da je odpustil Igorja Bišćana po tem, ko je ta osvojil dvojno krono. Po izjemni lanski sezoni so navijači zelenih vzljubili nekdanjega nogometaša Liverpoola, v njem so videlidolgoročno rešitev za Olimpijo, toda  pod taktirko Milana Mandarića ima termin 'dolgoročno' povsem drugačen pomen. 

V prilogi Primorskih novic 7. val je razkril celotno ozadje za odhodom Igorja Bišćana, ki mu je najbolj očital, da v ekipi ni dal več priložnosti mladim nogometašem - jabolko spora sta bila večkrat Martin Pečar in Matevž Turkuš. "Res je osvojil dvojno krono in za to se mu zahvaljujem. Ampak nihče ne ve, kakšne muke sem doživljal z njim. Napako sem naredil, da ga nisem odpustil sedem tekem prej, tako pa sem moral čakati do zadnje tekme, da smo osvojili prvenstvo. Vseh teh sedem tekem smo igrali defenzivno - da ne izgubimo, ne pa da zmagamo. Večji problem je bil, ker je zaustavil proces pomlajevanja ekipe in vključevanja mladih nogometašev v člansko moštvo. 50 let sem v nogometu, pa nikoli nisem trenerju rekel, da mora ta in ta nogometaš igrati, vedno pa sem trenerje spraševal ali si ta in ta nogometaš ne zasluži priložnosti ali večje minutaže in zakaj ne. Z Biščanovim delom je klub nazadoval za tri leta," je povedal Mandarić. 

Članki iz rubrike