Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 14.03.2018 13:51:33

Taletović podpisal dveletno pogodbo z Gorenjem Velenjem

Slovenski rokometni prvoligaš Gorenje Velenje je sporočil ime prve okrepitve za novo sezono. V Šaleško dolino se vrača 28-letni Velenjčan Emir Taletović, ki je podpisal dveletno pogodbo. Taletović bo zapolnil vrzel med vratnicama po odhodu Klemna Ferlina.

Taletović je svoje prve rokometne korake naredil prav v velenjskem klubu, katerega barve je v preteklosti zastopal v vseh selekcijah. S članskim moštvom se je dokopal do prvega in tretjega naslova državnega prvaka v zgodovini kluba, medtem ko je bil v sezoni 2010/11, ko je Gorenje Velenje prav tako stopilo na slovenski rokometni Olimp, posojen v novomeško Krko.


Jeseni 2014 se je nekdanji mladinski reprezentant preselil k mariborskemu Braniku, leto za tem pa nato prvič odšel na tuje in na Poljskem okrepil prvoligaško moštvo Gwardia Opola. Pred sezono 2016/2017 se je pridružil avstrijskemu prvoligašu Brucku, katerega član je tudi v tej sezoni.

S slednjim bo v prihodnje tesneje sodeloval tudi RK Gorenje Velenje, ki je z avstrijskim klubom podpisal pismo o nameri po tesnejšem sodelovanju. To bo zajemalo več področij, med drugimi tudi pomoč pri izobraževanju trenerskih kadrov in razvoju mladih igralcev.

Značke: rokomet, dp

Članki iz rubrike