Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

drascek2 Svet24.si

Nuška Drašček: Moj mož kakšne velike izbire nima

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

nu
nu

VUJA, VUJA... Znane so besede, ki jih je izrekel sodniku: "Je*em ti... Dobil bom jaz tebe... Na*ebal boš!"

V roke nam je prišel sklep disciplinske sodnice, v katerem je Veselinu Vujoviću izrekla kazen za izpad na decembrski prvenstveni tekmi Loka - Koper (20:20) in v katerem so opisane podrobnosti izpada, ki Veselinu Vujoviću nikakor ne gre v čast.

Vujovićev izpad, ki se je zgodil v zaključku tekme 13. kroga NLB lige med Loko in njegovim Koprom, je dobil epilog, znane pa so tudi besede, ki jih je sodnikoma izrekel slovenski selektor. Po dosojeni sedemmetrovki in dvojni izključitvi igralcev Kopra je Vuja grobo odreagiral in prejel kazen dveh minut. Potem se je na sodnika Aljošo Žibreta spravil z besedami: »Budala jedna, ti nisi normalan!« za kar je prejel rdeč karton, čemur je sledil nov plaz kletvic in groženj: »Jebem ti mater v usta, jebem ti celo familijo, dobit ču ja tebe, videt češ, najebat češ!" Verjamemo, da prevod ni potreben, Vujović pa je za izrečeno prejel še modri karton.

Vujović je bil za svoj izpad, za katerega se je sicer kasneje opravičil, kaznovan s prepovedjo vodenja ene tekme in 200 evri finančne globe, pa ga tako jutri na derbiju z Ribnico ne bo na koprski klopi.

Kaj se je dogajalo na škofjeloškem Podnu, si lahko ogledate tudi v priloženem posnetku od 59:30 dalje.

Značke: veselin-vujović , koper , loka