Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ru
ru
2 20.12.2017 11:50:27

ODMEVEN PRESTOP! Celjani so svojim največjim rivalom speljali NAJBOLJŠEGA igralca!

Branko Tamše
alesfevzer.com
Uresničil se je prestop, ki je nadvse razveselil celjske navijače in užalostil velenjske.

Kar je v današnji tiskani izdaji poročala Ekipa SN, so v celjskem klubu potrdili: Klemen Ferlin bo v naslednji sezoni oblekel dres Celja Pivovarne Laško, dogovor je sklenjen za dve sezoni.

Osemindvajsetletni slovenski reprezentant (je na seznamu 28 s pravico nastopa na EP na Hrvaškem, na priprave ga Veselin Vujović ni povabil) nadaljuje tradicijo nekdanjih igralcev Gorenja, ki so se odločili za odhod k najhujšim rivalom, tudi prvim sosedom. Pred njim so to pot med drugimi prehodili njegov vratarski kolega Matevž Skok, Luka Mitrović, David Miklavčič, Kristian Bećiri, Sergej Rutenka, Momir Rnić, Luka Dobelšek …

Otrok Trima je v Velenju igral od sezone 2014/15 naprej, v tem času pa zmage nad Celjani ni okusil. Poleti bo zamenjal stran … »Vesel sem podpisa pogodbe s Celjem Pivovarno Laško. Po mojem matičnem klubu Trimu Trebnje, sedaj štirih sezonah v Velenju, bo to naslednji korak naprej v moji karieri. Verjamem, da je odločitev prava in da bom napredoval v vseh pogledih. Cilji Celja so jasni že v naprej, to je osvajanje naslovov ter igra na najvišjem nivoju in to je tudi moj cilj. V Celju se veliko in odlično trenira, vedno so prisotna velika pričakovanja in to je osnova tako za fizično, kot tudi psihično napredovanje. Verjamem, da bom izpolnil pričakovanja ter zaupanje vodstva kluba, trenerja in mojih bodočih soigralcev ter navijačev,« je v izjavi za javnost povedal Ferlin.

Branko Tamše je lahko z njegovim prihodom zadovoljen, navsezadnje bi v danih razmerah težko našel boljšo zamenjavo za Urbana Lesjaka, ki po sezoni odhaja v Hannover. »Potem, ko je na naslov Urbana Lesjaka, s katerim smo bili v resnih pogovorih o podaljšanju pogodbe, kar je bila želja tako njega, kluba, kot tudi mene, prišla ponudba, ki je ni mogel zavrniti, se je za nas začel projekt iskanja novega vratarja. Izjemno zadovoljen sem, da smo uspeli najti skupen jezik in interes s Klemnom Ferlinom, ki je zame eden najboljših slovenskih vratarjev v tem trenutku. To se kaže tudi v sedanjem klubu, kadar brani, zmaguje tudi njegov klub. Gre za modernega vratarja z veliko znanja. Ima dovolj izkušenj, je v pravih vratarskih letih, trdno pa sem prepričan, da bo v Celju naredil še korak, dva naprej ter tu pokazal svojo kvaliteto in nam pomagal do rezultatov, ki si jih želimom,« je sklenil Tamše.

Ferlin bo do konca sezone igral v Velenju, potem se bo preselil v Celje. 

Članki iz rubrike