Mobilna verzija
ru
ru

DOKAZ O ŠKANDALU!? Celjski rokometaši imajo POSNETEK, ki kaže KRAJO ob porazu proti Kielu in ga bo dobil tudi EHF (video)

alesfevzer.com

Pozabite televizijski posnetek, Celjani imajo zdaj nekaj boljšega.

Ogromno je bilo povedanega o tem, da je bil poraz Celja proti Kielu posledica velike sodniške napake, pravcate kraje. Naj spomnimo, Celjani so prišli do izenačenja, nato pa so Nemci hitro izvedli sredino in tik pred koncem prišli do še enega zadetka. Oziroma so jo izvedli prehitro, kot so trdili Celjani in njihovi navijači, a tega doslej niso mogli dokazati s televizijskim posnetkom. Ta je namreč v trenutku izvajanja sredine kazal veselje na tribunah. 

No, zdaj pa so se stvari spremenile. Celjani so namreč, kot poroča Šport TV, pridobili posnetek, ki v času izvajanja kaže sredinsko črto in nemške igralce. Ta posnetek pa po splošnem prepričanju tudi dokazuje, da sta bila kar dva nemška igralca ob sodniškem žvižgu za izvajanje začetnega meta že na nasprotnikovi polovici. Torej na celjski polovici. To pravila prepovedujejo in začetni met bi morali ponoviti. 

Šport TV o predložitvi tega, drugega posnetka, še poroča, da ga Celjani pošiljajo tudi EHF, torej evropski rokometni zvezi, ki ji želijo pokazati, da so bili okradeni in da nemški zmagoviti gol ne bi smel veljati. DOKAZNO GRADIVO, torej novi posnetek in njegovo primerjavo s starim si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Značke: celje , kiel , sodniki , kraja , posnetek , dokaz