Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ru
ru
15 21.11.2017 15:13:54

DOKAZ O ŠKANDALU!? Celjski rokometaši imajo POSNETEK, ki kaže KRAJO ob porazu proti Kielu in ga bo dobil tudi EHF (video)

alesfevzer.com
Pozabite televizijski posnetek, Celjani imajo zdaj nekaj boljšega.

Ogromno je bilo povedanega o tem, da je bil poraz Celja proti Kielu posledica velike sodniške napake, pravcate kraje. Naj spomnimo, Celjani so prišli do izenačenja, nato pa so Nemci hitro izvedli sredino in tik pred koncem prišli do še enega zadetka. Oziroma so jo izvedli prehitro, kot so trdili Celjani in njihovi navijači, a tega doslej niso mogli dokazati s televizijskim posnetkom. Ta je namreč v trenutku izvajanja sredine kazal veselje na tribunah. 

No, zdaj pa so se stvari spremenile. Celjani so namreč, kot poroča Šport TV, pridobili posnetek, ki v času izvajanja kaže sredinsko črto in nemške igralce. Ta posnetek pa po splošnem prepričanju tudi dokazuje, da sta bila kar dva nemška igralca ob sodniškem žvižgu za izvajanje začetnega meta že na nasprotnikovi polovici. Torej na celjski polovici. To pravila prepovedujejo in začetni met bi morali ponoviti. 

Šport TV o predložitvi tega, drugega posnetka, še poroča, da ga Celjani pošiljajo tudi EHF, torej evropski rokometni zvezi, ki ji želijo pokazati, da so bili okradeni in da nemški zmagoviti gol ne bi smel veljati. DOKAZNO GRADIVO, torej novi posnetek in njegovo primerjavo s starim si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike