Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

STA
STA

Jeruzalem Ormož - Riko Ribnica 22:22 (12:10)

Rokometaši ormoškega Jeruzalema in ribniškega Rika so se v 1. krogu lige NLB razšli z neodločenim izidom 22:22 (12:10).

* Dvorana na Hardeku, gledalcev 250, sodnika: Teršek (Hrastnik) in Žibret (Trbovlje).
* Jeruzalem Ormož: Šulek, Balent, Voljč, Čudič 5 (2), Žižek-Cvetko, Niedorfer, Žuran 4, Hebar, Kocbek 3, Balent 1, Ozmec 1, Ciglar, Mesarič 2, Vujović 1, Rajšp 2, Cirar 1, Kavčič 2.
* Riko Ribnica: Klarič, Perovšek, Fink 1, Vujačić 2, Knavs 4 (1), Skušek 2 (1), Koprivc 2, Pahulje, B. Nosan 1, Kovačič 2, Kljun, Batinič 2, Setnikar 2, M. Nosan 3, Košmrlj 1.
* Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 3 (2), Riko Ribnica 2 (2).
* Izključitve: Jeruzalem Ormož 14, Riko Ribnica 12 minut.
* Rdeči karton: Kocbek (50.).

Še tretja tekma 1. kroga v ligi NLB se je končala z neodločenim izidom. Po petkovih remijih Slovana in Herza iz Šmartnega pri Litiji ter Trebnja in Kopra so zanjo poskrbeli še ormoški in ribniški rokometaši.

Favorizirani Ribničani so zanesljivo odprli tekmo in si že po petnajstih minutah igre priigrali štiri gole prednosti (9:5), v nadaljevanju pa povsem popustili. "Vinarji" so jih v 27. minuti ujeli in izenačili na 10:10, po golih Bojana Čudiča in Tomislava Balenta pa na polčasu vodili za dva gola (12:10).

Druga polovica tekme je bila izjemno izenačena in negotova, predvsem to velja za izdihljaje tekme. Najprej so bili v paradižu gosti, ki so v zadnji minuti z golom Petra Batiniča povedli z 22:21, gostiteljem pa je zlata vredno točko po zadeti sedemmetrovki prinesel Čudič, ki je bil s petimi goli tudi najbolj učinkovit igralec domače zasedbe. V gostujoči je enega manj dosegel Uroš Knavs.

Ormoška ekipa bo v prihodnjem krogu gostovala v Šmartnem pri Litiji, ribniška pa bo gostila Dobovo. Obe tekmi bosta v soboto, 16. septembra.

Značke: rokomet , dp