Mobilna verzija
nusa lesar Odkrito.si

Uroš Slak je bil zanjo odlična šola

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Pujsa Pepa Svet24.si

Pujsa Pepa povzroča avtizem?!

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

martina ipša Njena.si

Martina Ipša divje hujša

Sylvester Stallone Njena.si

Znani igralec ogorčeno: Nisem mrtev!

STA
STA

Razgor ostaja zvest Celju vsaj do leta 2020

Arsen Perić

David Razgor ostaja zvest Rokometnemu klubu Celje Pivovarna Laško, saj je še za dve leti podaljšal sodelovanje s kolektivom, v katerem je že od osmega leta starosti. Za člansko ekipo je prvič zaigral leta 2009, na 369 tekmah pa je doslej dosegel 755 golov, so sporočili iz kluba, katerega barve bo branil do leta 2020.

Razgor se je s Celjani doslej veselil petih naslovov državnega prvaka, sedmih pokalnih naslovov in štirih superpokalnih. "Celje je moje mesto, RK Celje Pivovarna Laško je moj klub in uživam v igranju za ta klub. Vesel in zadovoljen sem, da ostajam v klubu s tako bogato tradicijo, ki redno nastopa v elitni Ligi prvakov. Resda je bilo v zadnjih letih veliko sprememb, vendar se v zadnjem obdobju čuti stabilnost in pozitivna energija, ki me še toliko bolj motivira. Letos bomo imeli nekoliko spremenjeno ekipo, mešanico mlajših in nekoliko izkušenejših, vendar upam in verjamem hkrati, da se bomo hitro uigrali in povezali z novimi soigralci. Verjamem, da bomo tudi v prihodnje spisali nešteto lepih, dobrih zgodb ter obdržali primat na slovenskih rokometnih igriščih," je ob podaljšanju pogodbe povedal rokometaš.

Članska ekipa se bo prvič zbrala 26. julija, ko bodo pričeli s pripravami na sezono, ki prinaša igranje v elitni Ligi prvakov, SEHA Gazprom ligi, končnici državnega prvenstva, pokalu Slovenije in obračun Super pokala Slovenije proti Mariboru.

Značke: rokomet , slovenci