atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 22.06.2017 16:43:44

Bajramoska zapušča Krim

alesfevzer.com
Slovenske rokometne prvakinje, igralke Krima Mercatorja, so danes dobile novo soigralko na zunanjih položajih, Grkinjo Lamprini Tsakalou, že v sredo pa je uradna spletna stran makedonskega Vardarja poročala, da bo vrste skopske ekipe za eno sezono okrepila dosedanja igralka Krima Mirjeta Bajramoska.

Bajramoska je pri Krimu igrala tri sezone, za makedonsko reprezentanco pa je zbrala več kot 50 nastopov, vključno z udeležbo na evropskih prvenstvih 2008 in 2012.


"Skupni interes je botroval mojemu podpisu pogodbe z Vardarjem, kjer mogoče lahko končam kariero. Vsak športnik si želi biti prvak Evrope in državni prvak in to se lahko zgodi le v nekaj klubih. Eden od teh je Vardar," je dejala Bajramoska in nadaljevala: "Še večji imperativ je z makedonskim klubom boriti se za naslov v ligi prvakinj in sama bi rada k temu pripomogla. Vedno si želim biti v klubu, kjer je profesionalizem na prvem mestu, kjer vsi opravljajo svoje naloge. Potem so tudi rezultati temu primerni."

Bajramoska, ena boljših igralk Krima v zadnjih letih, je dodala, da so Vardarjeva infrastruktura in pogoji za vadbo ter igranje najboljši v Evropi.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike