Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ru
ru
0 12.05.2017 14:01:39

Uradno: Vujović po sezoni v Celje

Branko Tamše
Nikola Miljković
Aktualni slovenski prvaki bodo v prihodnji sezoni izgledali precej drugače kot v letošnji.

Branko Tamše bo ostal brez prvih zvezdnikov Blaža Janca in Mihe Zarabca, ki odhajata v Kielce oziroma Kiel, kar pomeni, da Velenjčana čaka delna prenova moštva.

Iz Celja so že pred časom sporočili, da bo eden od novincev v celjskih vrstah Daniel Dujšebajev, danes pa so iz Zlatoroga potrdili, da bo prihodnji dve sezoni tako kot Španec na posoji v knežjem mestu igral še en igralec Kielc – Branko Vujović.

»Vujović je eden izmed najbolj perspektivnih, mladih levičarjev v Evropi. To, da so mu Poljaki že dali državljanstvo in da ga želijo v članski reprezentanci v prihodnje, to zgolj potrjuje. Vsekakor pa pred tem še potrebuje izkušnje, saj gre za mladega igralca, pred katerim je zelo svetla prihodnost. Upam, da bo ta korak ali dva naprej naredil prav v Celju in da bo s svojimi igrami tudi pripomogel našim rezultatom. Že sedaj gre za zelo dobrega napadalca, gotovo pa je pri njem, kot pri vseh mladih igralcih, veliko rezerv v vseh segmentih rokometne igre in te bomo v Celju angažirali,« je za klubsko spletno stran povedal Tamše, Vujović pa je dodal: »Najprej moram poudariti, da sem zelo vesel, da prihajam v Celje. Gre za velik klub, z izjemno tradicijo, igra ligo prvakov, SEHA ligo, serijsko zmaguje v domačem prvenstvu in kar je še pomembneje, v tem trenutku je to eden izmed najboljših klubov v Evropi za mlade igralce. Vse bom dal od sebe, da se dokažem v tem okolju, trenerju Tamšetu, soigralcem in navijačem. Verjamem, da bom pokazal, da lahko pomagam ekipi ter si tako zagotovim svoje mesto med fanti, ter da bomo skupaj nadaljevali v enakem ritmu, kot je klub do sedaj, torej z visokimi cilji in načrti.«

Značke: celje, vujović

Članki iz rubrike