ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

sta
sta
0 01.02.2017 12:34:57

Medved še tri leta v Velenju

Grega Wernig
Rokometni klub Gorenje Velenje je podaljšal sodelovanje s kapetanom Nikom Medvedom. Iz kluba so sporočili, da bo kapetan Velenjčanov v črno-rumenem dresu ostal še vsaj tri sezone, saj so podaljšali sodelovanje do konca sezone 2019/20.

Velenjčan je debi v domačem članskem moštvu doživel pri 17 letih, zatem pa sodeloval pri vseh največjih uspehih ekipe. Veselil se je treh naslovov državnega in superpokalnega prvaka, moštvu pa je pomagal tudi do uvrstitve na finalni turnir in v finale pokala EHF.


"Prejšnja pogodba nas je vezala do konca te sezone. Klub je pokazal veliko zanimanje ter željo, da se sodelovanje nadaljuje. Ponujeni pogoji so bili zelo korektni, zato smo se hitro uskladili. Moje ter klubske želje in ambicije so enake. Glavni cilj je seveda vrnitev državnega naslova v Velenje. Zato lahko z veseljem in ponosom povem, da ostajam v svojem domačem klubu tudi v naslednjih treh sezonah," je po podaljšanju dejal 27-letni Medved.

"Niko Medved je otrok Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Kot dolgoletnemu članu, kapetanu in nepogrešljivemu členu ekipe smo z veseljem ponudili podaljšanje sodelovanja še za tri leta, ki ga je na naše veliko veselje tudi sprejel. Na Nika v tej in prihodnjih sezonah resno računamo in obenem verjamemo, da nam bo pomagal do dobrih rezultatov," pa je odločitev o sodelovanju pospremil predsednik kluba Milan Meža.

Značke: gorenje, niko-medved

Članki iz rubrike