nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 07.10.2015 17:52:30

Uradno: Ivezič je sedel na mariborsko klop

Potem ko je pred dvema dnevoma trenersko klop mariborskega Branika zapustil nekdanji slovenski selektor Boris Denić, so v klubu danes uradno potrdili njegovo zamenjavo. Ekipo bo vodil Slavko Ivezič.

Ivezič je bil v rokometni karieri med drugim tudi trener in športni direktor Celje Pivovarne Laško, pa tudi selektor moške članke in mladinske reprezentance. Lani je strokovnjak, ki je za svoje delo pred leti dobil tudi Bloudkovo nagrado, vodil novomeško Krko.

"Izpostavil bi, da ni lahko prevzeti moštva, za katerim je že določen del sezone. Ni trenerjev, ki bi imeli čarobno palico in tudi sam se nimam za takšnega. Zagotovo je potreben določen čas za delo in uskladitev vseh nivojev v klubu ter velika mera strpnosti. Menim, da lahko samo s trdim delom pridemo do želenih rezultatov," so Mariborčani v sporočilu za javnost zapisali besede novega trenerja o prihajajočih izzivih.

"Pred nami je zahtevna tekma, ampak naredili bomo vse, da nasprotnika premagamo. Zmago potrebujemo in potrebno bo igralce ustrezno motivirati ter iz njih potegniti vse rezerve in ves potencial, ki pa ga zagotovo imajo," pa je Ivezič dejal o prvi nalogi, ki ga čaka, ko bo njegova nova ekipa v petek igrala z zasedbo iz Izole.

Značke: ivezič, rokomet

Članki iz rubrike