Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ru
ru
1 12.05.2021 12:37:38

UDARILI po Vujoviću! Velika in draga BRCA V TEMO! Naredili smo napako! Besede, ki tresejo regijo!

Veselin Vujović
seha-liga.com
Veselin Vujović ima za seboj še eno neuspešno trenersko epizodo.

Po Kopru, Železničarju in Zagrebu se nekdanji slovenski selektor ni proslavil niti pri banjaluškemu Borcu, ki ga kljub velikim ambicijam, kot vse kaže, ne bo popeljal do naslova državnega prvaka BiH. Pred tem je Borac iz Evrope brez kakršnihkoli težav vrglo velenjsko Gorenje.

V klubu so za glavnega krivca označili Vujovića. “Razočaran sem nad Vujovićem, izkazalo se je, da je velika in draga brca v temo. Sedaj spoznavamo, da smo naredili napako, ko smo ga pripeljali. Prepričan sem, da niti en klub v regiji nima tako urejene situacije kot mi, ko govorimo o pogojih in plačah. Rezultat pa je povsem izostal,” je brez ovinkarjenja v tamkajšnjih medijih povedal podpredsednik kluba Marinko Umičević.

Predsednik Saša Kondić ni bil kaj bolj prizanesljiv do črnogorskega trenerja. “Niti v enem trenutku se nismo vmešavali v športni del. Spoštovali smo želje strokovnega štaba, izplačali vse plače, tudi iz prejšnje, prekinjene sezone. Izkazalo se je, da to ni bilo dovolj. Niti trener niti igralci niso upravičili tega, kar redno prejemajo na svoje račune,” je povedal Kondić, Umičević pa se je dotaknil še Vujovićevega odhoda v Vardar po koncu sezone: “Tudi na ta način je pokazal, da nas ne spoštuje, saj je izpadlo, kot da smo zanj samo vmesna postaja.”

Članki iz rubrike