pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ru
ru
3 06.06.2020 08:06:25

KAKŠEN KRALJ! VUJOVIĆ spet dvignil HRVAŠKO na noge. Tokrat z besedami, ki nikogar niso pustile hladnega (foto)

Nekdanji slovenski rokometni selektor VESELIN VUJOVIĆ z besedami vedno dvigne prah. Kaj prah, spet je povzročil pravi orkan.

Na rokometnem portalu balkan-handball.com poteka glasovanje za najboljšega trenerja v sezoni 2019/20. Trenutno je na prvem mestu nekdanji slovenski selektor Veselin Vujović, pred Zoranom Roganovićem in Linom Červarjem.
Od te trojice je bil najbolj uspešen zagotovo Červar, ki je konec januarja s Hrvati osvojil srebro na svetovnem prvenstvu na Švedskem, Vujoviću pa z Zagrebom ni šlo najboljše.


Toda na družbenem omrežju se je oglasil legendarni Vujo, ki je zapisal: "Spoštovani prijatelji! Balkan handball s pomočjo vaših glasov vsako leto izbira najboljšega trenerja v regiji. Seveda mi prija, da sem trenutno vodilni, toda po vseh kriterijih priznanje za najbojšega v tej sezoni pripada gospodu Linu Červarju, osvajalcu srebrne kolajne z reprezentanco Hrvaške. Hvala vsem, ki ste glasovali za mene, toda ne izbira se najbolj priljubljeni trener, ampak najboljši trener pretekle sezone."
Takoj se je odzval tudi Červar: "To je športno od njega in izrekam mu vse priznanje za to. Rokometni poznavalci dobro vedo, kdo je kaj naredil v tej sezoni. Mislim, da bi bilo smešno, da se kolajne ne štejejo, ampak da šteje, kdo je komu bolj simpatičen."

Članki iz rubrike