favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 18.11.2018 21:38:10

Hrvati: DOBILI SMO LEKCIJO! Celjani: Zmaga za SODELAVCE V PISARNAH!

alesfevzer.com
Celjani so dosegli veliko zmago nad Zagrebom, navdušenje je bilo seveda temu primerno.

Tomaž Ocvirk, trener Celja Pivovarne Laško: "Današnjo zmago posvečamo našim sodelavcem v pisarnah, ki so se ves mesec trudili, da napolnijo dvorano. To jim je uspelo in ta zmaga gre njim, kot tudi Florijanom, ki praznujejo 25 let in so nam pripravili izjemno vzdušje, v katerem so igralci leteli po igrišču. Prvi polčas smo popustili v zaključku, a ohranili smo mirnost, saj smo še vedno bili v prednosti. Dogovor je bil, da prikažemo borbo in se borimo do konca, da smo ekipa. Mislim, da nam je to več kot uspelo, zato čestitke fantom, to zmago so si zaslužili. Bili smo zbrani, odgovorni, vedeli smo, da bomo v drugem delu popravili realizacijo. Vse to se je zgodilo, verjeli smo v uspeh in ga na koncu zasluženo dosegli."


Rok Ovniček, igralec Celja Pivovarne Laško: "Čudovito je bilo igrati pred zvestimi navijači, ki so nas spodbujali vso tekmo. Hvala jim za to. Nadigrali smo Zagreb v vseh segmentih igre in zasluženo slavili, morda bi lahko popravili le padec v zaključku prvega polčasa. A tudi zato smo v drugi polčas vstopili še z večjo željo, borbenostjo, se odlepili in zasluženo slavili."

Lino Červar, trener Zagreba: "Čestitke Celju za povsem zasluženo zmago. V prvem polčasu smo igrali dobro, bili zraven, ob premoru zaostajali samo za gol, v drugem polčasu pa nam je Celje odčitalo lekcijo. Poizkušali smo z vsemi obrambami, v napadu tudi s sedmimi igralci, a Celje je vedno imelo odgovor, za kar čestitam trenerju in njegovim igralcem. Dobili smo lekcijo, ki jo moramo sedaj analizirati ter se pripraviti na nadaljevanje."

Članki iz rubrike