favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 08.03.2018 15:30:37

Krimovke za konec lige prvakinj še na Madžarsko

Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto ob 17.30 igrale zadnjo tekmo v glavnem delu lige prvakinj. Čaka jih gostovanje pri evropskih prvakinjah, igralkah madžarskega velikana Györa. Trener Krima Uroš Bregar si želi, da njegove igralke prikažejo dobro igro in so tekmicam čim bližje.

"Še zmeraj smo pod vtisom zadnje tekme. Želeli smo si prikazati boljšo igro. Prvih 15 minut smo delovali dobro, bili blizu, kasneje smo se zaleteli v zid, ki mu lahko rečem Rostov. Pokazal je svojo kvaliteto in je zasluženo zmagal. Zdaj nas čaka evropski prvak Györ, ena najboljših zasedb v Evropi. Želim si, da bi odigrali dobro, se pokazali v lepi luči, pokazali mladost, hitrost, predrznost in da bi bili tekmecu čim bližje," so želje Bregarja.

Strateg Krima, ki je v glavnem delu lige prvakinj vknjižil zmago in neodločen izid in je peti na lestvici skupine 1, je poudaril, da se navkljub zavedanju, kako močan je Györ, na Madžarsko ne odpravljajo z belo zastavo. "Vemo, da je Györ še močnejši od Rostova. Kar se tiče napovedi, bomo tokrat bolj skromni. Kot trener si želim, da bi moje varovanke odigrale zelo dobro tekmo."


Večjih zdravstvenih težav v ljubljanski zasedbi ni, nekaj jih ima le Elizabeth Omoregie. "Liza je proti Rostovu dobili udarec v palec, včeraj proti Zagorju je igrala samo obrambo, le na začetku v napadu. Videli smo, da ne more. Želimo si, da bi jo pripravili do sobote," je pojasnil Bregar.

S tem, ko se evropska sezona za Krim Mercator končuje, je vodstvo kluba z mislimi že v naslednji. V sredo je sporočilo, da se v prihodnji sezoni v Ljubljano seli nadarjena makedonska igralka Sara Ristovska. Članica izvršilnega odbora Krima Deja Doler Ivanović je razložila, da se vodstvo pogovarja tudi z ostalimi članicami letošnje ekipe. "Želimo obdržati jedro ekipe in dodati eno ali dve igralki," je povedala.

Sobotno tekmo bosta sicer sodila Makedonca Dimitar Mitrevski in Blagojče Todorovski.

Članki iz rubrike