Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
5 17.12.2017 11:57:46

VROČE! Po golih fotografijah Lindsey Vonn so splet razvnele gole fotografije ene NAJLEPŠIH in NAJBOLJŠIH rokometašic na svetu! (FOTO)

Nora Mørk
Profimedia
Danes popoldne (17.30) bo igrala finale svetovnega prvenstva, zaradi teh fotografij pa bo v njem nastopila, kot pravi, zelo jezna.

Ne samo, da bo Nora Mørk igrala finale svetovnega prvenstva v dresu Norveške proti Franciji, priložnost bo imela postati strelska kraljica turnirja! Kar ji je uspelo že na zadnjih olimpijskih igrah v Riu in na prejšnjem evropskem prvenstvu na Švedskem.

Lepotica z Norveške torej že dolgo blesti, toda lahko bi bilo tudi drugače. To jesen je namreč v telefon 26-letnice vdrl heker in njene gole fotografije objavil na spletu. Bil je to pravi škandal, po katerem se je Mørkova komaj pobrala. »Ko je bil objavljen seznam igralk za SP, sem želela samo nekam pobegniti. Bilo me je strah, bala sem se biti v kontaktu z ljudmi. Bala sem se, da bi me obsojali. Resno sem razmišljala, da bi si kupila letalsko vstopnico in pobegnila na drug konec sveta. Ampak potem sem ugotovila, da bi človek, ki mi je to storil, v tem primeru zmagal,« je za norveško TV2.no v solzah povedala ena najboljših rokometašic na svetu.

Sklenila je, da na svetovnem prvenstvu nastopi. »Zelo sem jezna in to bom prenesla na rokometno igrišče. Zagotovo ...« je dejala pred mundialom, na katerem sedaj zares blesti. Z 59 goli je prva strelka turnirja, strelske krone ji praktično ne more več vzeti nobena tekmica …

No, a gole fotografije bodo ostale na svetovnem spletu za vedno. Najdete jih lahko na primer že na tej povezavi in še marsikateri drugi, kjer se lahko prepričate, da se Nora Mørk res nima česa sramovati.

Članki iz rubrike