reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 07.04.2017 22:39:19

Po podaljšku v finale lige Seha še Vezsprem

Rokometaši madžarskega Veszprema so v drugi polfinalni tekmi zaključnega turnirja lige Seha v beloruskem Brestu po podaljšku premagali domači Meškov s 33:31 (29:29, 14:14). Na prvi tekmi je Vardar iz Skopja s 36:28 (19:12) premagal Zagreb. Finale bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri, tekma za tretje mesto pa ob 17.30.

Aktualni prvaki lige Seha, rokometaši Vezsprema, ki so redni del tekmovanja končali na drugem mestu, so imeli veliko težav, da so zlomili odpor borbenih domačinov, ki so na vsak način želeli zaigrati v velikem finalu. Toda madžarska ekipa je imela v podaljšku bolj zbrane rokometaše in se je še drugič zaporedoma uvrstila v finale, v obeh pa se je nato veselila zmage. Predlani je Veszprem v finalu premagal prav Meškov, lani pa je bil boljši od Vardarja, s katerim se bo pomeril tudi v nedeljo.


Najboljši strelec tekme je bil rokometaš Meškova Rastko Stojković z devetimi goli, dva manj je za domačine prispeval Iman Jamali, pri gostih jih je sedem dosegel Momir Ilić, s petimi se je izkazal nekdanji slovenski reprezentant Dragan Gajić, Gašper Marguč se je med strelce vpisal trikrat, Blaž Blagotinšek pa se ni vpisal med strelce.

V tem tekmovanju so nastopili tudi Celjani in Velenjčani, ki so po rednem delu tekmovanja osvojili peto oziroma šesto mesto.

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike