favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 17.11.2016 16:04:27

Ribničani polni pričakovanj v Temišvar

Arsen Perić
Rokometaši Rika iz Ribnice bodo konec tega tedna premierno nastopili na mednarodni sceni, za preboj v skupinski del evropskega pokala EHF pa jih čakata dve tekmi z romunsko Politehnico iz Temišvara.

Prva tekma 3. kroga se bo v soboto, 19. novembra, v Temišvaru pričela ob 18. uri, povratna bo teden dni kasneje v Ribnici.


"Romunska ekipa je po načinu igre in kadru precej podobna naši, razlika je le ta, da je bolj izkušena. V Temišvaru bomo skušali doseči rezultat, ki bi nam na povratni tekmi omogočil, da napolnimo našo dvorano in se uvrstimo v skupinski del pokala EHF. Zavedamo se, da nas čakata dve izjemno zahtevni tekmi, za večino igralcev in za naš klub bo to prvi nastop v evropskih pokalih. Na obeh tekmah s Politehnico se želimo predstaviti v najboljši luči in dostojno zastopati slovenski klubski rokomet na mednarodnem prizorišču," je pred odhodom v Romunijo dejal ljubljanski trener na klopi ribniške ekipe Robert Beguš.

V tretjem krogu pokala EHF bo - po neuspešnem naskoku v ligo prvakov na kvalifikacijskem turnirju v slovaškem Prešovu - nastopila tudi velenjska zasedba, ki je dobila najtežjega možnega tekmeca - nemški Füchse iz Berlina. Slovenski podprvak bo obe tekmi igral prihodnji teden, prva bo v sredo, 23. novembra, v Velenju, druga pa v soboto, 26. novembra, v Berlinu. Vsi skupni zmagovalci tretjega kroga se bodo prebili v skupinski del pokala EHF.

Članki iz rubrike