Mobilna verzija
ru
ru

Kako so bili okradeni Celjani (video)

Grega Wernig

Gospoda Andrej Gusko in Sergej Repkin sta brutalno "razmesarila" Celjane, tako pravi večina slovenskih ljubiteljev rokometa. Je pretirano? Ne verjamete? Poglejte video posnetek in premislite še enkrat.

Da bo na tej odločilni tekmi za napredovanje v končnico lige prvakov kuhinja, so že pred tekmo v Zagrebu opozarjali mnogi. Opozarjali smo tudi mi. Kot da bi glede na pretekle izkušnje natančno vedeli. Beloruska sodnika sta odigrala brez napake.

Video posnetek z 20 spornimi situacijami je dovolj nazoren, da lahko tudi slepi spregledajo. To ne more biti naključje. Toliko spornih sodniških odločitev na eni sami tekmi in vse so šle v isto smer - to res ne more biti naključje. Pa pri tem velja opozoriti, da kamera ni posnela številnih situacij, ko je bilo Celjanom nerazumljivo odvzeto njihovo močno orožje - hitro izvajanje s sredine.

Celjski rokometaši bi si lahko za napredovanje v zagrebški Areni privoščili celo poraz z enim zadetkom razlike, Hrvati so iskali zmago z dvema. In jo z močnim vetrom v hrbet tudi našli. Se čudite?