stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
4 07.03.2024 06:53:17

Šimundža po bolečem porazu in izpadu iz pokala: Od enajstmetrovke dalje ...

Grega Wernig
Maribor senzacionalno izpadel iz pokala.

Verjetno bi zelo težko našli junaka, ki bi si glede na aktualno stanje v slovenskem nogometu upal trditi, da bodo Radomljani sredi Ljudskega vrta uspeli iz pokala izločiti Mariborčane, morda celo trenutno najbolj vročo ekipo slovenske prve lige. A zgodilo se je ravno to. Zasedba Oliverja Bogatinova je v sredo pripravila veliko senzacijo in si priigrala četrtfinale pokalnega tekmovanja, to pa je storila v zares norem slogu.


Vijoličasti so povedli v 43. minuti, ko je Hilal Soudani iznajdljivo zadel s peto, v drugem delu pa so Radomljani pripravili preobrat. Najprej so gosti po nespretnem posredovanju vratarja Menna Bergsna prišli do enajstmetrovke. V 79. minuti jo je s "panenko" izkoristil Dejan Vokić, šok za domače navijače je prišel v tretji minuti sodnikovega dodatka, ko je že vse kazalo na podaljšek. Takrat je s skrajne desne strani kazenskega prostora iz prostega strela sijano zadel Caio Da Cruz in svojo ekipo popeljal v četrtfinale.

Kaj je o dogajanju na zelenici po tekmi povedal Ante Šimundža? "Noben poraz ni dober, nobenega si ne želimo. Dejstvo je, da smo v zadnjih 15 minutah tekmo odpeljali v njihovo smer. Ko pogledam vse skupaj, smo imeli tekmo pod nadzorom, imeli situacijo, ki smo si jo želeli. Od enajstmetrovke dalje pa smo dajali energijo njim, mi smo bili slabši. Oni so zadeli dvakrat, mi enkrat, zaslužena zmaga nasprotnika."

Članki iz rubrike