stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 21.12.2023 17:39:24

Olimpija gradi za prihodnost! Za zmaje podpisal tale biser, ki se je v Stožicah zavezal do …

Martin Metelko
Novi Andraž Šporar?

Iz NK Olimpija so danes sporočili, da je 15-letni kadetski napadalec Svit Hočevar podpisal svojo prvo profesionalno pogodbo v karieri. Avtor že 35 golov na skupno 54 tekmah 1. SKL in lige U15-zahod si je sodelovanje z Olimpijo zagotovil do poletja 2026.

Član kluba je postal februarja, v prestolnico je prišel iz Domžal. Pred tem se je Ljubljančan kalil pri NK Šmartno. Mladi reprezentant je v zeleno-belemhitro opozoril nase, saj je na 15 tekmah lanske lige U15 zahod zabil kar 21 golov. 8 zadetkov je doslej dosegel tudi v izbrani vrsti.

“Veseli in ponosni smo na sklenjen dogovor. Gre za enega najbolj talentiranih igralcev letnika 2008. Mislim, da se je Svit že letos dokazal v kadetski ligi s svojo statistiko. Redno je vabljen tudi v reprezentaco Slovenije letnika 2007, kar govori o njegovem velikem potenicalu. Na njemu je, da upraviči zaupanje in s trdim delom pride tja, kamor si vsi skupaj želimo, to je nastopanje v članski ekipi,je v izjavi za javnost povedal vodja mladinskega pogona Boštjan Miklič, oktobra leta 2008 rojeni Svit Hočevar pa dodal: “Božično darilo je popolno! Kot vsakemu vrhunskemu športniku mi ta pogodba pomeni veliko. Gre za potrditev dobrega dela in predstavlja motivacijo za naprej. Sem na pravi poti. V prihodnjem letu želim čim bolj napredovati in se čim prej pridružiti mladinski ekipi. Seveda je moj glavni cilj igranje v članskem dresu Olimpije. Ob pravem času želim priti do tega, saj so to bile moje sanje že na samem začetku nogometne poti.”

Članki iz rubrike