Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 24.06.2021 08:19:27

VELIKA AFERA v slovenskem nogometu - s PONAREJENIMI TESTI do ključne zmage!? TO BI SPREMENILO VSE!

Bilo je 5. junija v zadnjem krogu 3. SNL – vzhod, ko so nogometaši Rogaške v Športnem parku v Slovenski Bistrici v čudovitem ozračju pred tisoč gledalci z 2:1 ugnali gostitelje in si zagotovili drugoligaško vstopnico, ampak na uspeh ekipe iz zdraviliškega mesta je padla senca dvoma.

Končnica prvenstva v vzhodni skupini tretjeligašev je postregla s srhljivko, o potniku v 2. SNL je odločala zadnja tekma vodilnih ekip na lestvici, ki je za ta kakovostni razred tekmovanja izzvala zelo veliko zanimanja, v Športnem parku v Slovenski Bistrici se je zbralo okrog tisoč gledalcev. Gostitelji so za želeni dosežek potrebovali točko, gostje ves izkupiček, dramatičen spopad pa je po preobratu pripadel nogometašem Rogaške. S svojimi navijači so uspeh evforično proslavili, nakar je sledil še spektakularen sprejem ob vrnitvi ekipe domov, toda medtem še vedno traja 'tretji polčas' omenjenega dvoboja.

Bistričani so namreč v klub iz zdraviliškega mesta usmerili hude očitke oziroma obtožbe, »da je bilo v ekipi večje število igralcev, ki so predložili ponarejena uradna potrdila o negativnem izvidu testiranja na covid-19«. Potemtakem naj bi izigrali protokol NZS, ki je veljal v času epidemije, zato so se Bistričani pritožili in zahtevajo, da se tekma registrira z izidom 3:0 v njihovo korist. Vendar vodja tekmovanja Domen Majcen, ki prihaja iz MNZ Maribor, pritožbi ni ugodil, ampak v Slovenski Bistrici se s tem nočejo sprijazniti. Naredili so naslednji korak, najeli so odvetniško pisarno in se obrnili tudi na ...

CELOTNA ZGODBA SAMO V ČETRTKOVI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI.  

Članki iz rubrike