državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ue
ue
0 19.11.2020 12:41:04

NEPRIČAKOVANO! V slovenskem ligašu MENJAJO TRENERJA! Kot razlog so navedli TOLE!

Martin Metelko
V drugoligašu so se odločili za menjavo na klopi.

Damjan Gajser ni več trener Triglava. Slednji je v prejšnji sezoni izpadel iz prve lige, malo pred začetkom drugoligaške sezone pa je na klop sedel starejši od bratov Gajser, ki je bil pred tem pomočnik Anteja Šimundže v Muri. Triglav je po 12 krogih na sedmem mestu druge lige, s 17 točkami zaostanka za vodilnimi Radomljami.


'Damjanu Gajserju lahko pripišemo izjemno visoke strokovne standarde, ki jih je uvedel v svoje delo. Zato se mu zahvaljujemo za njegov trud in pristop. Vendar se v teh težkih časih moramo finančno in vsebinsko prenoviti, zato sta tako trener kot klub dosegla dogovor o sporazumni prekinitvi sodelovanja,' so zapisali v kranjskem klubu in dodali: 'V začetku avgusta smo pisali, da je po izpadu v 2. SNL krmilo članske ekipe NK Triglav Kranj prevzel Damjan Gajser. V osmih dneh je moral vzpostaviti novo ekipo in iz nje je izvlekel maksimum. Klub je bil v bistveno slabšem položaju kot vsi ostali drugoligaši, ki so imeli več časa za pripravo na novo sezono. Ravno zato je imela naša ekipa veliko vzponov in padcev, saj se je celoten mozaik moštva sestavil šele konec septembra.'

Gajserjev izkupiček na 13 tekmah na klopi Triglava je po šest zmag in porazov ter en remi. Do nadaljnjega bo ekipo vodil dosedanji pomočnik Boštjan Miklič. 

Članki iz rubrike