pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

ro
ro
0 10.10.2020 12:21:40

Boj za drugo LOVORIKO! MARIBOR pred OLIMPIJO, MURA bo zadnja

Grega Wernig
Znan je razpored tekem v 2. krogu Pokala Pivovarna Union.

Prvenstvo v slovenski prvoligaški druščini se bo nadaljevalo že pred sredinim gostovanjem Matjaža Keka in njegovih izbrancev v Moldaviji v ligi narodov. V torek (13. oktobra) bo odigranih preostalih 74 minut tekme Aluminij – Koper, ki je bila prekinjena zaradi neurja, prihodnji konec tedna bo na sporedu sedmi krog, takoj zatem pa bodo v središču pozornosti preizkušnje drugega kroga pokalnega tekmovanja, znan je natančen urnik.

Že v torek (20. oktobra) bodo Mariborčani gostovali na stadionu Ob jezeru, kjer si bodo napredovanje poskušali zagotoviti v spopadu z Rudarjem, sodnik bo začetek oznanil ob 18. uri.

Tudi večnega rivala vijoličastih čaka izziv proti drugoligašu. Olimpija bo v sredo (21. oktobra) ob 16. uri krenila v boj proti Brežicam, kakopak z jasno izraženim namenom, da ostane v boju za lovoriko. Dve uri prej bosta tekmi Beltinci – Domžale in Radomlje – Tabor, ob 15. uri se bodo za uvrstitev v naslednji krog začeli potegovati nogometaši Nafte in Fužinarja, ob 18. uri bosta dvoboja Koper – Aluminij in Triglav – Celje.

V četrtek (22. oktobra) bo živahno v Zavrču, kjer zaradi prenovitve travnate površine na ptujskem stadionu svoje nasprotnike gosti Drava. Tokrat bo drugoligaš iz najstarejšega slovenskega mesta meril moči z Muro, štajersko-prekmurski obračun se bo začel ob 14. uri.

Članki iz rubrike