Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 28.05.2020 07:50:36

DRAMA v Novi Gorici: Sredi tekme odjeknili streli, nogometaši Gorice in Tabora pa ...

Jurij Kodrun
V torkovem popoldnevu je odjeknila informacija o streljanju na Rejčevi ulici v Novi Gorici, po poročanju očividcev je neznanec med tekom streljal za moškim nasproti gostinskih lokalov pri bazenu.

"Takoj po prijavi so bile na kraj napotene policijske patrulje in kriminalisti novogoriške policijske uprave, vendar na kraju ni bilo nikogar, v dogodku ni bila nobena oseba poškodovana," so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.
Policija za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prosi občane. V streljanje naj bi bile po do zdaj zbranih podatkih vpletene tri osebe, ki jih možje postave še iščejo. Preiskava še poteka, policisti pa zbirajo obvestila v smeri sumov poskusa uboja in nedovoljene proizvodnje ter prometa orožja ali eksploziva.



Da, upravičeno ste začudeni. Takšne stvari ne spadajo na športno spletno stran, temveč v črno kroniko, toda prizorišče incidenta je v skoraj neposredni bližini Športnega parka v mestu vrtnic, kjer se je ravno v tistem trenutku začela prijateljska preizkušnja med štirikratnimi prvaki in Taborom. Kot smo že poročali, se je razpletla z domačo zmago s 4:1, napeto dogajanje v okolici stadiona pa na dogajanje na igralni površini ni imelo vpliva. "Ne, nihče ni ničesar slišal, ničesar opazil. Šele po tekmi sem izvedel, kaj se je zgodilo oziroma kaj naj bi se dogajalo," je pojasnil športni direktor modro-belih Miran Burgić.

Značke: gorica, nova-gorica

Članki iz rubrike