oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Robert Balantič
Robert Balantič
3 24.04.2020 10:13:06

Se nam obeta prava 'VOJNA'? Športni direktor OSTRO UDARIL po PRVOLIGAŠIH: V poštev prideta le DVE možnosti!

Martin Metelko
Slovenski prvoligaši so prek PR-službe Triglava v javnost posredovali izjavo, s katero so se odzvali na aktualne dogodke v zvezi z nadaljevanjem sezone in hkrati demantirali, da bi se med njimi zgodil razkol.

Priznavajo nekatera različna stališča, ki so kakopak razumljiva, a njihova enotnost menda ni vprašljiva. Najbolj pa vsekakor odmeva želja elitne deseterice za popolnitev lige za prihodnjo sezono po tako imenovanem sistemu 9 + 1. To pomeni, da bi zaradi nastalih izrednih razmer izpadla zgolj ena ekipa oziroma bolj natančno zadnja na lestvici. V tem trenutku vodilna drugoligaša temu odločno nasprotujeta ...

Zadnjo besedo o tem, ali se bo nogomet na Slovenskem igral že v bližnji prihodnosti, bo kakopak imela vlada. Ona mora prižgati zeleno luč, ampak dejstvo je, da so trenutne 'koronarazmere' dokaj umirjene. So obetavne in dajejo upanje, da bi se lahko vrnili na igrišče. "Če se bo redni del prvenstva zaključil, morajo biti odigrane tudi dodatne kvalifikacije. To je popolnoma jasno. Ne vem, kako lahko kdo razmišlja drugače. Kakšne druge možnosti ni," je nadaljeval športni direktor modro-belih iz mesta vrtnic in pikro pristavil: "Zakaj bi mi imeli manj pravice igrati v prvi ligi kot Domžale, ki so v 1. SNL trenutno devete? Mi pa smo pač drugi in to sta položaja, ki vodita v dodatne kvalifikacije. Mar ni tako?" meni Miran Burgić, toda seveda ne moremo izključiti niti možnosti, da se sezona ne bo nadaljevala. "V tem primeru prideta po mojem mnenju v poštev le dve možnosti. Ali se prva liga razširi ali se bomo z Domžalami pomerili za mesto med prvoligaši. Preprosto bo treba poiskati možnost, da bi se to izvedlo. To sta edini dve opciji, opcija C ne obstaja."

CELOTEN ČLANEK Z ODZIVI SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike