stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
17 23.06.2019 09:41:50

Policist TAKOLE GROZIL, da mi bo POLOMIL ROKE in ... Slovenski ZVEZDNIK z neverjetnimi OBTOŽBAMI!

Fotografija je simbolična.
Bobo
Nekdanji odlični slovenski nogometaš Patrik Ipavec je delil zelo grozljivo izkušnjo.

Nekdanji nogometaš, ki je med drugim igral tudi za Olimpijo, Muro, Koper in Primorje in ki je veljal za enega od najbolj nadarjenih nogometašev v Sloveniji, je šokiral s svojim zapisom na Facebook profilu. Zvezdnik slovenskega nogometa je namreč delil domnevno grozljivo izkušnjo, ki naj bi jo po lastnih besedah imel s policijo po tem, ko se je vračal iz službe na skuterju. Med drugim je zapisal, da je avto silil v njega in mu tako ogrozil življenje, ko pa je policist, ki ga je tudi imenoval z imenom in priimkom, stopil iz avta, ga je po njegovih besedah s pendrekom tolkel po čeladi, mu grozil, da mu bo polomil obe roki, ga obdelal z železno palico.


Njegov celoten zapis brez popravkov si lahko preberete spodaj: 

Pozdrav! Rad bi javno opozoril vse obcane Pirana, starse, odrasle ljudi, odgovorne starse, postene delavce kot sem jaz( vsi, ki me poznate veste, da je tako), da se pazite policistov v civilnih avtih. V soboto zjutraj sem bil delezen grobega in neupravicebega napada dveh policistov. Zoper njih sem podal ovadbo.

Ko sem se peljal domov iz sluzbe na skuterju piagio 25 na lokaciji garazne hise v piranu, smer lucija, sem na totalno nepreglednem ovinku zagledal civilni avto, ki je silil v mene in me potiskal ob rob cestisca in tako ogrozil moje zivljenje. Ko je avto prisel vzporedno z mano sem iz avta zaslisal moski glas naj se takoj ustavim..policija. z roko sem nakazal varno mesto( 20m visje na avtobusni postaji).
Ko sem se ustavil se je zacelo kot v filmu nerealna sitacija. Policist z imenom ŠAFARIC BOSTJAN je meni iz nepoznanih razlogov brez nobene besede oz razloga izvlekel pendrek in mi ga zatolkel v celado. Nisem imel cas niti reci dober vecer. Grozil mi je, da ce se samo premaknem, da mi bo polomil obe roki in da je pozna ura in da se mu ne da ukvarjat s takimi kot sem jaz....vprasal sem ga kaj sem stori saj sem bil popolnoma tiho in v soku kaj se mi dogaja...rekel je, da ce natedim se korak proti njemu,da me bo obdelal s zelezno palico in ce ne bo dovolj bo uporabil to(primil se je za pistolo). Ja, grozil mi je s pistolo a se vedno nisem vedel razloga. Rekel sem mu , da so me verjetno zamenjali. Da nisem oseba, ki jo iscejo. Nisem imel pravice govora. Ko sem mu izrekel prvo besedo, ki ni bila po njegovem na mestu sta me uklenila v lisice kot najvecjega kriminalca. Naj jih bo sram. Njegov pomocnik policist ŠEŠO jd kljub temu, da je videl; da je ŠAFARIC ponorel brez razloga ostal tiho in le opazoval kako se izživlhava nad mano.
Prijava je padla samo z nameno, da izvem kaj je bil povod za tako kruto in neprofesionalno dejsnje ŠAFARIČA...
Prosim vse moje kolege, da podelite to mojo objavo zato; da se temu naredi konec.
In verjamite, da je bilo se huje kog sem napisal.
Prosim delite...hvala

Članki iz rubrike