franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 02.06.2019 10:18:44

Gazpromov projekt Nogomet za prijateljstvo: Slovenec izbran za najboljšega igralca turnirja!

Z velikim finalom na glavnem mestnem trgu v Madridu se je zaključila letošnja izvedba Gazpromovega mednarodnega družbeno-odgovornega programa za otroke – Nogomet za prijateljstvo.

V finalu je s svojo ekipo nastopil tudi Matevž Parte, mladi igralec NK Bravo. Matevž je v polfinalu z odločujočim zadetkom popeljal svojo ekipo v finale, kjer pa so žal morali priznati premoč.

Matevž Parte, ki je blestel tudi v finalu, saj je prispeval asistenco za vodstvo svojega moštva (tekmeci so izenačili tik pred koncem in bili na koncu uspešnejši po streljanju najstrožjih kazni, Matevž je bil natančen iz bele točke, njegovi kolegi pač ne) je bil po koncu finala izbran za najboljšega igralca celotnega turnirja Nogomet za prijateljstvo.

matevz2
Zaključni del projekta Nogomet za prijateljstvo 2019 je potekal med 28. majem in 1. junijem v Madridu. Udeležili so se ga otroci iz 211 držav in regij sveta. Med njimi je tudi pet slovenskih predstavnikov; Bian Zupanc (NK Aluminij), Matevž Parte (NK Bravo), Ana Nabergoj (ND Primorje Ajdovščina), Marika Prošek (ŽNK Radomlje) in Rene Rantuša Lampreht (NK Maribor).

Članki iz rubrike