pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Sašo Miljuševič Njena.si

Kaj se danes dogaja s prvim zmagovalcem ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

rb
rb
0 10.01.2019 06:14:30

HUD UDAREC za prekmurski klub: Poslovil se je NAJBOLJŠI STRELEC, ki je odšel na TUJE

Drago Wernig - TAKA
Nafta ostala brez pomembnega člena.

Nogometaši Nafte bodo 14. januarja začeli priprave na spomladanski del prvenstva, v katerem želijo popraviti slabši jesenski vtis in se vrniti v boj za najvišja mesta, že danes pa je jasno, da bo Franc Fridl pogrešal močno orožje. V zasedbi namreč ne bo najboljšega strelca Marka Roginića. "Zaželel si je novih izzivov. V Lendavi se ne vidi več, klub pa mu pri prestopu v novo okolje ne želi povzročati težav," je pojasnil vplivni član upravnega odbora, ki opravlja tudi naloge tiskovnega predstavnika.


Triindvajsetletni hrvaški napadalec bo kariero nadaljeval v poljski drugi ligi, kjer bo zaigral v dresu ekipe Podbeskidzie, ki je po prvem delu prvenstva na petem mestu na lestvici, a se bo potegovala za drugo mesto na lestvici in kvalifikacije za napredovanje v elito, saj je Rakow na prvem mestu nedosegljiv. Poljaki bodo naftašem odšteli odškodnino, ki ob dejstvu, da bi mu poleti potekla pogodba, kakopak ni pretirano visoka.

Marko Roginić, ki je bil v mlajših letih vratar, je blestel zlasti v prejšnji sezoni, ko je bil najboljši strelec v drugem kakovostnem razredu tekmovanja na sončni strani Alp, jeseni pa tako kot celotna ekipa ni bil pretirano razpoložen; igral je na 13 tekmah in se šestkrat vpisal med strelce.

Članki iz rubrike