zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 25.09.2018 08:20:45

Težavam ROMOV ni videti konca! Roma je morala znova PRISILNO počivati, tole je razlog!

Nikola Miljković
V Prekmurju je pestro.

Zaplet na ravnici, o katerem so kolegi časopisa Ekipa SN poročali pred dnevi, še ni dobil epiloga. Spomnimo, sodniki iz MNZ Murska Sobota ne želijo deliti pravice na tekmah Rome v drugi članski ligi. Razlog? Počutijo se ogrožene, kar je posledica nedavnega incidenta na Tišini, kjer je igralec Rome Davor Horvat najprej grobo žalil sodnika, nato ga je s pestjo močno udaril v zatilje in ga povrhu še pljunil v obraz. Prislužil si je petletno prepoved nastopanja, toda takšna kazen ni ugasnila alarma v sodniških vrstah.

Predsednik MNZ Danilo Kacijan je začasno rešitev našel v izposoji sodnikov iz MNZ Ptuj, ki so si drznili voditi romski derbi med Romo in Puščo, toda zadnji konec tedna je Roma znova počivala. Morala bi gostovati v Dokležovju, a ker soboški sodniki niso preklicali bojkota, je bila tekma odpovedana. »Treba je najti rešitev, ki bo ustrezala vsem. Moramo jo, drugega nam ne preostane,« poudarja Danilo Kacijan, a za zdaj v svoji nameri ni uspel.

Kako se bo vse skupaj razpletlo, ostaja zavito v tančico skrivnosti, morda pa bo več znanega danes, ko se bo zgodilo srečanje vseh vpletenih strani. Ali če hočete, soočenje; za isto mizo bodo sedli prvi mož MNZ Murska Sobota in podpredsednik NZS Danilo Kacijan, predsednik MDNS Murska Sobota Božidar Crnkovič in predsednik NK Roma Zlatko Hahn.

Značke: roma, romi

Članki iz rubrike