državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ro
ro
4 07.05.2018 10:17:49

KOPRČANOM SE SMEJI: Uspelo jim je, česar mnogi niso verjeli

Grega Wernig
Kozličkom z Obale je uspel nov mejnik.

V primorski ligi je že zdavnaj vse odločeno. Koprčani so si zagotovili prvo mesto na lestvici in napredovanje med tretjeligaše, toda motivacije varovancem Damirja Milinovića kljub temu ni zmanjkalo. To so v praksi potrdili tudi v 19. prvenstvenem krogu, ko so na Bonifiki z 10:0 (2:0) premagali Postojno. Kar dolgo so lomili odpor šestouvrščene ekipe na lestvici, nakar jim je vendarle steklo, ob tem pa je prav gotovo zanimivo, da so gostitelji devet golov dosegli z igralcem manj, v 44. minuti je moral zaradi rdečega kartona predčasno z igrišča Milojica Stojadinović.

Trikrat se je med strelce vpisal Željko Tomić, po dvakrat sta zadela Edin Fatić in Stjepan Plazonja, enkrat so bili uspešni Žiga Opara, Dejan Angov in Matija Petrović iz najstrožje kazni.

bonifika semafor
Prepričljiva zmaga je za kozličke pomenila svojevrsten mejnik, saj jim je pri doseženih golih uspelo nekaj, česar mnogi niso verjeli; presegli so stotico. Dosegli so jih 101, njihova mreža se je zatresla vsega enkrat. Razlika v zadetkih 101:1 je ne glede na kakovostni razred tekmovanja fascinantna.; v povprečju so Koprčani na vsaki preizkušnji dosegli 5,3 gola.

Članki iz rubrike