1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
1 29.03.2018 13:13:21

Čisto prava MOJSTROVINA v mladinskem pokalu: Domžale RAZBILE Olimpijo, Dario Kolobarić osmešil obrambo zeleno-belih (video)

vszi
Člani Olimpije drvijo k naslovu prvaka, mladincem pa ne gre tako dobro od nog.

Nekoč je Olimpija slovela kot klub z daleč najboljšo nogometno šolo v državi. Zmaji so proizvedli številne nogometaše, ki so kasneje dosegli svetovno slavo, toda v zadnjih letih in zdaj že desetletjih se je marsikaj spremenilo. Olimpija je preprosto preveč zanemarila svoj mladinski pogon in rezultati so, kakršni so. V tej sezoni bi težko trdili, da so odlični. Medtem ko član drvijo proti naslovu prvaka, gre mladincem neprimerno slabše. V mladinski ligi so šele osmi, za Mariborom zaostajajo kar za petnajst točk.


Še kako boleč udarec so mladi zmaji doživeli tudi v polfinalu pokala. V bežigrajski Jami so se pomerili z Domžalami in čeprav so proti sosedom povedli, potem ko je v polno meril Matevž Turkuš, bi rezultat težko bil slabši. Domžalčani so namreč slavili kar s 5:1! 

Ob tem velja omeniti predvsem prvi domžalski gol na tekmi. Zabil ga je Dario Kolobarić, ki je pred tem dobesedno osmešil obrambo Olimpije. Z žogo v nogah je namreč švignil kar mimo petih branilcev v zelenih dresih in jo nato tudi rutinirano poslal v mrežo.

Članki iz rubrike