franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 30.01.2018 18:09:33

Za uvod petarda Mure, eden od ljubljencev navijačev zapustil Fazanerijo, pomembni člen ekipe še vedno poškodovan

m24.si
Črno-beli so visoko premagali gorenjskega tretjeligaša.

Muraši so odigrali prvo prijateljsko tekmo po začetku priprav, v Radomljah so se pomerili s Šenčurjem. Dvoboj se je razpletel po pričakovanem scenariju, črno-beli so gorenjskega tretjeligaša premagali s 5:0 (2:0), med strelce so se vpisali Sirk, Kozar, Maruško, Bobičanec in Šlak.

Sobočani so sicer dobršen del jeseni odigrali brez Antonia Dodleka, skrb zbujajoče pa je, da pomembni člen ekipe po poškodbi gležnja še vedno ni nared za največje napore in vadi po prilagojenem programu. "Zdravniška služba se trudi po najboljših močeh, a dejstvo je, da so se zadeve malce zapletle. Bolečina je še vedno prisotna, potrebne so dodatne preiskave, a verjamem, da se bo Antonio treningu z ekipo lahko pridružil na pripravah v Turčiji," pravi Ante Šimundža.

Medtem se je v Fazaneriji zgodila še ena kadrovska sprememba. Muro je zapustil Mihael Karas, ki je črno-bele barve branil v zadnjih dveh letih in pol, skupaj je v tretji in drugi ligi odigral 53 tekem in dosegel 22 golov. Napadalec, ki je bil eden od ljubljencev navijačev in jeseni ni dobival pretirano veliko priložnosti, se je preselil v Tromejnik, ki tekmuje v 3. SNL – vzhod.

Članki iz rubrike