Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
4 16.01.2018 19:16:02

SENZACIJA: V Sloveniji bo igral igralec, za katerega so Angleži zapisali: Pozabite Balea ali Walcotta, ON JE TA!

Ptujčani so se okrepili z nekdanji članom mlajših reprezentančnih selekcij Anglije.

Na Ptuju očitno mislijo resno, Drava je v pričakovanju začetka spomladanskega dela sezone poskrbela za nadvse zanimivo okrepitev. Dres kluba iz najstarejšega slovenskega mesta si je nadel 23-letni otrok West Hama Matthias Fanimo, ki ima poleg angleškega tudi nigerijski potni list. In gotovo je ravno slednje prispevalo k temu, da bo kariero nadaljeval pod vodstvom trenerja Simona Sešlarja.

drava
nk-drava.com
Gotovo niste pozabili, da Drava od začetka sezone ima nigerijske vlagatelje. Gre za podjetje Dakinda, s katerim odlično sodeluje tudi nekdanji zvezdnik Nkwankwu Kanu, ki je bil nedavno na obisku na Ptuju in se nad sprejemom ter projektom prvega moža kluba Nastje Čeha navdušil v tolikšni meri, da je obljubil pomoč. In obljubo je izpolnil, saj ima največ zaslug za prihod Matthiasa Fanima v ptujskega drugoligaša.

metro
Gre za igralca, ki je v dresu mlajših angleških reprezentanc odigral 19 tekem. Z dobrimi igrami v West Hamu si je prislužil vpoklic v selekcijo do 16 let, pozneje je zaigral še za izbrani vrsti U-17 in U-18, potem pa so njegovo pot zaznamovale tudi težave s poškodbami. Leta 2015 je zapustil matični klub in v dveh sezonah zaigral še za tri angleške nižjeligaše, vendar tudi v dresih Bishop's Stortforda, Eastleigha in Margata v glavnem ni igral.

Na Ptuj je prišel z željo po novem začetku, sicer pa je novi igralec Drave ekstremno hiter, nekatera merjenja v preteklosti so pokazala, da je bil hitrejši celo od Garetha Balea in Thea Walcotta, z višjo hitrostjo se je lahko pohvalil le zvezdnik Manchester Uniteda Antonio Valencia.

Članki iz rubrike