900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 17.12.2017 11:06:06

NASTJA ČEH: Ne, s tem nismo OBSEDENI, z NIGERIJSKIMI VLAGATELJI pa je tako, da ...

Drago Wernig - TAKA
Klub iz najstarejšega slovenskega mesta se po dolgem času in vseh težavah v preteklosti spet počasi postavlja na noge, Drava se bo v nadaljevanju sezone potegovala za prvoligaško vstopnico.

Nogometaši Drave so v jesenskem delu prvenstva v 2. SNL na 17 tekmah 12-krat zmagali, le enkrat igrali neodločeno in štirikrat izgubili, kar je dovolj, da bodo Simon Sešlar in njegovi varovanci prezimili na visokem drugem mestu na lestvici. Na Ptuju o takšnem dosežku v pričakovanju začetka sezone niso govorili ravno na glas. "Smo zadovoljni, vendar je prav tako res, da nikoli ni tako dobro, da ne bi moglo biti še boljše. To velja tudi v našem primeru. Ni se nam izšlo na nekaterih ključnih preizkušnjah, toda če potegnemo črto, smo tam, kjer si zaslužimo biti," pravi predsednik in kapetan Drave Nastja Čeh.

Med zimskim oddihom se obetajo spremembe v igralski zasedbi. "Vsekakor si bomo prizadevali okrepiti ekipo. Predvidevamo dva ali tri nove igralce, vendar je za zdaj o imenih prezgodaj govoriti, prav tako je nadvse pomembno, da ne pričakujemo odhodov," je dejal prvi mož novega ptujskega projekta, ki je v klub pritegnil tudi vlagatelje iz Nigerije. "Sodelovanje je odlično. Mi smo zadovolji z njimi, oni z nami in z našimi rezultati. Osnovni cilj je bil stabilizirati razmere, kar nam je uspelo, hkrati smo bili uspešni tudi na tekmovalnem področju. Še naprej se bomo trudili po najboljših močeh, da bi bili uspešni, in če se bo ponudila priložnost za napredovanje v prvo ligo, jo bomo kakopak zagrabili. Vendar s tem nismo obsedeni, tudi vlagatelji ne zahtevajo napredovanja. Ne pogojujejo ga z ničemer. Ker so ljudje iz nogometa in razumejo, kako se stvarem streže. Vedo, da je čez noč težko karkoli storiti. Če nam morda ne bo uspelo v tej sezoni, pa nam bo v naslednji," je še povedal Nastja Čeh.

Članki iz rubrike