mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 03.12.2017 14:24:42

Desetminutni orkan za MURSKOSOBOŠKI DELIRIJ! Mura na krilih bivšega upa Maribora in vročega napadalca do SANJSKEGA zaključka leta

m24.si
Mura je odigrala še zadnjo tekmo v tem letu.

Tekma med Radomljami in Muro, ki je v preteklih dneh dvigovala kar precej prahu, je bila končno odigrana, kar pomeni, da je za letos dokončno padel zastor nad drugo slovensko nogometno ligo. In kako se je razpletel obračun? No, povsem po željah gostov iz Murske Sobote. Črno-beli so se namreč veselili visoke zmage, na koncu je bilo kar 3:0 za Muro.


Glavni junak visokega slavja je bil nekdanji up Maribora Rok Sirk, ki je podal za prvi gol Dejana Kurbusa, nakar je drugega zabil kar sam. Tretji gol je prispeval vroči napadalec Luka Bobičanec, ki se je podpisal pod pravo mojstrovino. Ob tem dodajmo, da so muraši za tri zadetke potrebovali vsega deset minut, padli so v 63., 65. in 73. minuti.

Z zmago so Prekmurci sicer potrdili naziv najboljšega kluba prve polovice sezone. Varovanci Anteja Šimundže so na sedemnajstih tekmah izgubili le enkrat, na računu imajo zajetnih 44 točk. Ali povedano drugače: drugouvrščena Drava zaostaja za kar sedem točk. Tretje mesto zaseda Nafta (35), četrte so Radomlje (31).

Značke: nk-mura, 2.-snl

Članki iz rubrike