profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov: zakon po željah glavnega...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 29.11.2017 11:22:33

Naravnost OSUPLJIVI PODATKI, zaradi katerih bi bil izpad Olimpije iz pokala nič drugega kot polom EPSKIH RAZSEŽNOSTI

www.alesfevzer.com
Olimpija bo nocoj poskušala potrditi napredovanje v polfinale pokala.

Čeprav v Mariboru pravijo, da ni konec, dokler oni ne rečejo tako, pa vsaj statistika pravi, da bi se moral zgoditi res velikanski čudež, če Olimpija ne bi zaigrala v polfinalu slovenskega pokala. V nogometu je seveda možno prav vse, toda resnično se zdi, da so zmaji res blizu napredovanju. Imajo pač kar tri gole prednosti. Tri gole! In to ekipa, ki je v tej sezoni Prve lige Telekom Slovenije na 17 tekmah prejela le sedem zadetkov.


Na zadnjih šestih tekmah se je njena mreža zatresla zgolj enkrat. Zmaji so odigrali samo eno tekmo, na kateri so prejeli več kot en gol. Eno samo! Pa še takrat je Krško izgubilo (2:4) … Ampak to še ni vse; obstajajo dejstva, ki še dodatno potrjujejo, da bi bila mariborska uvrstitev v polfinale dejansko nekaj neverjetnega. In hkrati polom epskih razsežnosti za Olimpijo. Od osamosvojitve dalje se slednji v tekmovanjih na izpadanje še nikdar ni zgodilo, da bi zapravila prednost treh golov s prve tekme.

Nadalje, odkar jo s predsedniškega stolčka vodi Milan Mandarić, še nikoli ni odigrala tekme, na kateri bi izgubila s tremi goli razlike. Nazadnje je s tremi goli razlike izgubila še v času, ko je bil prvi mož Izet Rastoder. Pisal se je 29. april 2015, Olimpija je takrat prav proti Mariboru v Ljudskem vrtu izgubila z 1:4. Ampak nocoj bi ji takšen rezultat celo zadostoval za napredovanje. Res diši po napredovanju Ljubljančanov, kajne?

Članki iz rubrike