testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

nu
nu
1 28.11.2017 10:26:35

Udarni napadalec Olimpije Issah Abass pred VEČNIM DERBIJEM poudaril: Povem vam, kaj si želim. Upam, da se bo Maribor ...

alesfevzer.com
V sredo bo spet na sporedu večni derbi.

Zadnji od treh večnih derbijev v mesecu novembru je pred vrati, Maribor in Olimpija bosta trilogijo zaključila v sredo zvečer v Ljudskem vrtu. To bo povratna tekma četrtfinala pokala, Ljubljančani bodo pod Kalvarijo branili visoko prednost, saj so v Stožicah slavili kar s 3:0.


Kako bo v Mariboru, bomo kakopak šele videli, marsikaj bo odvisno od tega, ali bo zmajem uspelo zabiti gol ali ne. Pri tem bo glavni adut čete Igorja Bišćana mladi ganski napadalec Issah Abass, ki ima pred vnovičnim obiskom prestolnice Štajerske predvsem eno veliko željo. "Upam, da se bo Maribor odprl. Vem, da hočejo gole. Super tekma bo, sploh, če bo odprta, ker bomo potem lahko tekli," je na medijskem dnevu pred odhodom v Maribor poudaril 19-letnik.

Afričan je hkrati dodal: "Pripravljeni smo na to, kar nas čaka, po zmagi nad Krškim je tudi vzdušje v ekipi dobro. Ampak ne rabimo veliko govoriti, ker bomo raje vse, kar zmoremo, pokazali na igrišču. Maribor bo verjetno začel napadalno, zato bomo morali biti pripravljeni. Vse bomo morali dati od sebe, da se bomo prebili v polfinale. A verjamem, da bomo zmagali."

Članki iz rubrike