Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
16 15.11.2017 08:26:48

Pri lendavski Nafti vračajo udarec po HUDIH OBTOŽBAH ekipe iz Dekanov: Naj vam povemo, kako je vaš nogometaš staknil to hudo poškodbo! (video)

Facebook / NK Dekani
Včeraj je na družbenih omrežjih ogromno prahu dvignil zapis drugoligaške ekipe iz Dekanov, ki so bili zgroženi po hudi poškodbi svojega nogometaša, ki jo je grdo skupil na tekmi z lendavsko Nafto.

Naj spomnimo: član Jadrana Gregor Ščulac je moral prestati operacijo po tem, ko ga je v obraz s komolcem udaril branilec Nafte Leon Leuštek in mu na treh mestih zlomil kost dna očesne votline. Primorci so se v prvi vrsti spraševali, ali je šlo za namerno poškodbo člana Nafte Leona Leuštka: "Gostujoči igralec mu je namreč s komolcem na treh mestih zlomil kost dna očesne votline. Gregorja so odpeljali na operacijo v Ljubljano. Ne vemo če je bil udarec nameren, če ti pa isti igralec na tekmi s komolcem poškoduje tri igralce in enega od teh huje to ni več naključje," so ogorčeno zapisali na Facebook strani.

Na celotno dogajanje so se zdaj odzvali tudi v Lendavi, njihov odziv pa objavljamo v celoti in brez popravkov: "Ker smo v Nogometnem klubu Nafta 1903 vedno zagovarjali načela fair-playa in poštenega športnega boja, doseženi športni rezultati imajo namreč le v tem primeru želeno težo, nas podobna namigovanja (na nameren udarec) nikakor ne pustijo ravnodušne. V nogometu so poškodbe žal del vsakdana, še posebno težko pa sprejemamo poškodbe, zaradi katerih morajo igralci obiskovati zdravnike, ali izpuščati srečanja. Žal se je tovrstna poškodba na zadnjem srečanju zgodila igralcu NK Dekani. Pri omenjenem dogodku seveda nikakor ni šlo za namerno dejanje, ampak za splet nesrečnih okoliščin.

Ob ogledu posnetka lahko vidite, da je bil naš igralec Leon Leuštek ob pripravi na skok za žogo sam, šele ob kontaktu z žogo pa se je od strani vanj zaletel igralec NK Dekani s št. 10 (na facebook strani NK Dekani smo zasledili, da gre za igralca Gregorja Ščulca), ki je imel namero našega igralca ovirati pri skoku. V nameri skočiti čim višje, je ob odrivu naš igralec naredil zamah z rokama, kot je to pri tovrstnih skokih običajno, ni pa vedel, da se mu bo nasprotni igralec približal tako nizko in se mu zaletel v bok. Zato ga je nesrečno zadel v predel obraza. Če bi si ogledali posnetek naprej bi lahko videli, da je domačega igralca takoj po tem dogodku povprašal po stanju in se mu opravičil. Da je bila to čista situacija iz igre je ocenil tudi glavni sodnik na srečanju, ki dogodka ni označil kot prekršek. Verjamemo, da so privrženci NK Dekani nad porazom razočarani, a priznavamo, da gre za kakovostno ekipo, vredno spoštovanja. V naslednjih srečanjih jim želimo veliko uspeha, igralcu Gregorju Ščulcu pa želimo čim prejšnje okrevanje in hiter povratek na nogometne zelenice."

Članki iz rubrike