favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ro
ro
3 07.11.2017 17:40:28

ANTE ŠIMUNDŽA: Povem vam, KAKŠEN OBRAZ smo pokazali in kaj si mislim o tem, da mora NASTJA ČEH igrati na tak način

Drago Wernig - TAKA
V Murski Soboti imajo po pomembni zmagi v najstarejšem slovenskem mestu več kot dovolj razlogov za zadovoljstvo.

Muraši so v dvoboju z Dravo sicer viseli, dvakrat so se znašli v zaostanku, a naposled vendarle poskrbeli za preobrat, s katerim so si še dodatno utrdili položaj na vrhu lestvice. Razlogov za slavje je bilo dovolj.

"Tekma je bila zelo zahtevna, gledalci so lahko z videnim zadovoljni. Želeli smo si takšen derbi; zanimivega, napetega. V prvem polčasu nismo bili na želeni ravni, toda v nadaljevanju smo se ustrezno odzvali in pokazali pravi obraz ter osvojili zelo, zelo pomembne točke. Ekipa je pokazala pravšnji karakter in veliko željo, kar je bilo ob spoznanju, da smo zaradi neravnega igrišča igrali na netipičen način za nas, odločilnega pomena. Pokazali smo obraz šampionov," je bil Ante Šimundža razumljivo zadovoljen.

Dejstvo je, da igralna površina ni bila v najboljšem stanju, žogo je bilo težko nadzirati. V kolikšni meri je vplivala na kakovost izvedbe obeh ekip? "V ogromni. Tako Drava kot mi imamo igralce, ki lahko v dobrih razmerah pokažejo marsikaj, veliko nogometnega znanja. Ptujčani imajo denimo v svojih vrstah Nastjo Čeha, ki se je vpisal v zgodovino slovenskega nogometa, in takšnemu mojstru bržčas ni lahko igrati z dolgimi podajami, toda za nas je naposled najpomembnejše, da smo se znali prilagoditi. Tudi to je odlika dobrih ekip," je odvrnil trener Mure.

Članki iz rubrike