Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
10 05.11.2017 15:44:51

Kakšen SPEKTAKEL na Ptuju! Derbi 2. SNL upravičil pričakovanja: 5 golov, en veliki PREOBRAT in popolno črno-belo veselje (fotogalerija)

m24.si
Nogometni navdušenci so na Ptuju videli pravi derbi v 2. SNL.

V najstarejšem mestu v Sloveniji sta se pomerili do 14. kroga vodilni ekipi 2. SNL - Drava in Mura in že pred tekmo je bilo ozračje zelo vroče. Obe ekipi imata namreč še kako velike želje končati na vrhu lestvice in ambicije, preseliti se v najvišji rang tekmovanja. Štajersko - prekmurski derbi ni razočaral. 

drava mura
m24.si

V prvem polčasu sicer kakšnih 1500 gledalcev ni videlo zadetka, so jih pa zato v drugi polovici tekme videli kar pet. Takoj po začetku 2. polčasa je na veselje domačih navijačev v polno zadel Ignacio Nahuel Cuffaro, Mura pa je uspela po zadetku Roka Sirka izid izenačiti. Toda veselje črno-belih ni trajalo dolgo, po odlični podaji zimzelenega Nastje Čeha in zadetku Luke Petka je Drava spet povedla. Že tri minute kasneje pa je izid spet izenačil prvi zvezdnik Mure Luka Bobičanec. Sledil pa je velik šok za domačine in popolni preobrat gostov iz Prekmurja: pod zmagoviti zadetek in nove tri točke se je še enkrat podpisal Rok Sirk.

drava mura
m24.si

Mura ima po 14 odigranih tekmah 35 točk, smeje se tudi Nafti, ki se je prebila na 2. mesto z 29 točkami, medtem ko je Drava zdaj z 28 na tretjem mestu prvenstvene lestvice. 

Značke: drava, mura, 2.-snl

Članki iz rubrike