mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 20.09.2017 12:53:02

Ante Šimundža ‘ZAGROZIL’ Domžalam: Vsi vemo, s kom imamo opravka, ampak ...

Aleš Cipot / fotolens.si
Vremenske razmere so se umirile in po zadnjih informacijah današnja tekma med Muro in Domžalami v osmini finala Pokala Slovenije ni vprašljiva, začela se bo ob 15. uri.

"Dvoboja se veselimo in hkrati seveda upamo, da bodo razmere takšne, da regularnost ne bo ogrožena," je pred zadnjim treningom murašev v pričakovanju spopada z branilci naslova dejal trener črno-belih Ante Šimundža.

Ob Kamniški Bistrici se na spopad s Prekmurci pripravljajo maksimalno resno, v Murski Soboti  nameravajo upravičiti vlogo favorita. "Zavedamo se kakovosti našega tekmeca. Čeprav je Mura trenutno v drugi ligi, kjer je zasluženo na prvem mestu, ima v svojih vrstah precej nogometašev, ki že imajo prvoligaške izkušnje. Pred nami je težka naloga, a verjamemo, da bomo slavili in si priigrali uvrstitev v naslednji krog pokalnega tekmovanja. Znova moramo pokazati vso svojo borbenost in nasprotniku onemogočiti priložnosti, ob tem pa biti učinkoviti v napadu," pravi 22-letni branilec Tilen Klemenčič, ki postaja vse pomembnejši člen v zasedbi Simona Rožmana. "Zelo sem zadovoljen, da mi strokovno vodstvo namenja toliko priložnosti, sam pa dajem svoj maksimum, da jih čim bolj izkoristim. Srečen sem, da sem del rumene družine, saj vem, da se lahko tukaj dobro razvijam. Obenem ima klub zdrave tekmovalne ambicije in vsi skupaj si prizadevamo, da bi dosegli čim boljše rezultate. Enako bo tudi danes, saj si želimo ubraniti pokalni naslov. Čaka nas zahtevna pot, a verjamemo, da jo lahko skupaj prehodimo do konca."

Ante Šimundža temu, da so Domžalčani favoriti, seveda ne oporeka. "Govorimo o ekipi, ki je že vrsto let v vrhu slovenskega nogometa, vendar to ne pomeni, da bomo mi prišli na igrišče z namenom, da bi zgolj nastopili. Nikakor ne. Želimo igrati, želimo tekmovati, želimo si pozitivnega rezultata. V pokalnem tekmovanju bi radi napredovali čim dlje in prav gotovo si bomo prizadevali po najboljših močeh, da bi bili uspešni," je odločen mariborski strokovnjak, ki v pričakovanju dvoboja nima pretiranih kadrovskih težav.

Članki iz rubrike