požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
6 09.08.2017 08:27:44

Po nigerijski finančni injekciji na Ptuj prihaja še nekdanji zvezdnik Arsenala?!

Drago Wernig - TAKA
Ptujčani so novo sezono na krilih nigerijske finančne injekcije začeli uspešno.

Nogometaši Drave so prvenstvo v 2. SNL začeli z zmago v gorenjski prestolnici, Zarico so premagali z 2:1, sicer pa je znano, da so Ptujčani v novo sezono krenili z nigerijsko finančno injekcijo, Nastja Čeh je sklenil dogovor z vlagateljem iz Nigerije. S podjetjem Dakinda, ki se med drugim ukvarja tudi z izdelavo športne opreme in ima v v domovini svoj klub, sodeluje pa z nekdanjim napadalcem Arsenala Nwakwojem Kanujem, ki naj bi že v bližnji prihodnosti obiskal najstarejše slovensko mesto in morda se obeta sodelovanje s kurenti.

drava
nk-drava.com

V preteklih dneh sta se lastnik podjetja Emmanuel Oloja Akpakwu in Innocent Oche Adah mudila na Ptuju, in sicer v družbi nekdanjega igralca Drave Odirija Jonathana Endouranceja, ki je bil posrednik pri sklenitvi posla, oziroma je prepričal investitorje za prihod, sam je prevzel naloge športnega direktorja.

"Podpisa pogodbe z Dakindo sem bil zelo vesel, ko pa sem naše nove investitorje tudi osebno spoznal, lahko iskreno povem, da sem s poslovnimi partnerji hkrati dobil tudi nove prijatelje. Fasciniran sem nad njihovimi poslovnimi sposobnostmi, predvsem pa nad njihovo humanostjo in preprostostjo. Verjamem, da bomo s skupnimi močmi odprli novo poglavje v ptujskem nogometu in da bomo sčasoma spisali prečudovito športno pravljico. Morda bomo v prihodnjih letih spisali tudi zgodovino, kdo ve," pravi predsednik in še vedno tudi igralec Nastja Čeh.

Članki iz rubrike