Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 23.05.2017 11:53:30

Murska Sobota na nogah: On bo sodil Muri!? Naj spomnimo, kako se godi ’pokvarjenim’ sodnikom na Fazaneriji! (video)

Aleš Cipot/Fotolens
Navijači Mure si želijo, da bi se njihov ljubljeni klub uvrstil v 2. slovensko ligo. In v nedeljo bo znana usoda črno-belih.

V zadnjem krogu 3. SNL vzhod se bosta na derbiju pomerili ekipi Mure in Odrancev. Omenjeni moštvi sta trenutno izenačeni na lestvici, obe imata 60 točk (prva Nafta, ki si je že zagotovila napredovanje v 2. SNL jih ima 62), obe se borita za napredovanje v drugo ligo, kamor vodita prvi dve mesti. 

V primeru remija bodo v drugo ligo napredovali Muraši, v primeru zmage Odrančani. Ker imajo črno-beli odlično priložnost, da se prebijejo v drugo ligo, je seveda zanimanje za nedeljski dvoboj na Fazaneriji ogromno. 



Brez dvoma bo imela Mura na zadnji tekmi glasno podporo, navijači črno-belih pa nad nečim pred odločilnim dvobojem vseeno niso zadovoljni: nad izbiro sodnika. Čeprav je NZS delegirala enega najboljših slovenskih sodnikov, Mateja Juga, navijači s tem niso zadovoljni. 

Na družabnih omrežjih so se že pojavila številna negodovanja navijačev Mure, ki so prepričani, da jih je Jug v preteklosti že večkrat oškodoval, prav tako pa je po družabnih omrežjih zaokrožil videoposnetek iz tekme med Muro in Krškim iz 28. oktobra 2007. V 12. krogu se je na Fazaneriji Krško veselilo zmage z 2:1, navijači Mure pa so nezadovoljni s sojenjem po koncu dvoboja pritekli na igrišče in lovili glavnega sodnika Janeza Babnika iz Ljubljane. Zakaj je ravno zdaj zaokrožil videoposnetek po spletu verjetno ni treba posebej poudarjati, Muraši so z njim želeli pokazati, da v Murski Soboti sodniških 'krivic' pač ne trpijo ... 

Značke: mura, odranci, jug

Članki iz rubrike